ŠTAP WIZARD DROP SHOT
ŠTAP WIZARD DROP SHOT

Vođenje veštačkog mamca
Vođenje veštačkog mamca

Brzina
Brzina

Preciznost zabačaja
Preciznost zabačaja

Opis proizvoda


 

Kod štapova akcije B opterećenje trpi uglavnom trećina štapa počev od vrha.Izbačaji su tačni i lagani,tako da ih rado koriste u svim kategorijama.Prilikom zamaranja se odlično ponaša,i na uskim i tesnim mestima je lako njima baratati.

 

68. Varaličarski Karbonski varaličarski štapovi izrađeni od IM 10 karbona su među omiljenima kod ribolovaca.Prestiž u kvalitetu,i osetljiv vrh koji indukuje svaki pokret mamca i udarac ribe su osobine koje krase ovaj štap.Materijal koji brzo dobija na snazi omogućava uspešno zamaranje i na terenu gde ima prepreka i dosta vegetacije.
17. EGYKEZES

 

Kod varaličara sve je popularnije pecanje ultra lakim mamcima i što finijim priborom.Kod varaličarenja lakim priborom,najjednostavnije i najuspešnije je korišćenje tzv."jednorukih"štapova.Rukohvat ovih štapova je mnogo kraći od rukohvata običnih štapova,tako da se mogu koristiti bez problema jednom rukom.

 

Na štapu se nalazi držač za mašinicu sa navojem,koji je pozdanost stekao višedecenijskim korišćenjem u proizvodnji.Ima dva uloška od kojih se donji zateže velikom okruglom maticom.

 

SIC vođice su u odnosu na ostale tipove pružile mogućnost ugradnje lakših,tanjih elegantnijih vođica.Zahvaljujući osobinama silicijum-karbida ove olakšane i vođice sa tanjim i laganijim prstenom postale su jače i otpornije na habanje.


Šifra DUŽINA BROJ DELOVA TEŽINA BACANJA TRANSPORTNA DUŽINA TEŽINA
13188-210 STAP WIZARD DROP SHOT 2,10M 5-20G Postoji samo glavna slika za pomenuti proizvod 2,10 m25-20 g108 cm125 g


ŠTAP BOKOR SPIN
ŠTAP WIZARD SPIN
ŠTAP WIZARD CARBON SOLID SPIN
ŠTAP L&K PROGUIDE
ŠTAP WIZARD SAMURAI SPIN
ŠTAP BOKOR PRO SPIN
Nema povezanog teksta
Nema povezanih video snimaka