CARP HUNTER FEEDER RUNNER
CARP HUNTER FEEDER RUNNER

Mogućnost opterećenja
Mogućnost opterećenja

Slobodni hod
Slobodni hod

Odnos kvalitet-cena
Odnos kvalitet-cena

Opis proizvoda


29.GRAFIT DOB (match szerű távdobó) A match orsókhoz hasonló sekély grafit dob került az orsóra, mely gazdaságos zsinórhasználatot biztosít. Enyhén kúpos kialakításánál fogva a zsinór dobáskor könnyebben szalad le róla, mint a hagyományos dobprofilokról.
9. HÁTSÓFÉK (letapadásmentes) Az orsóban elhelyezett, letapadás mentes hátsó fék zökkenőmentes, eredményes használatot biztosít a fárasztás teljes ideje alatt. A finoman állítható féknek köszönhetően pillanatról-pillanatra alkalmazkodhatunk a megakasztott hal viselkedéséhez. A fék erősségét már a horgászat megkezdése előtt érdemes ellenőrizni és amennyiben szükséges az alkalmazott felszerelés erejéhez igazítani.
10. NYELETŐFÉK Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.

Šifra VELIČINA BROJ LEŽAJA SISTEM KOČNICE PRENOS KUĆIŠTE ŠPULNA KAPACITET NAJLONA TEŽINA
20754-600 MASINICA CARP HUNTER FEEDER RUNNER 600 Postoji samo glavna slika za pomenuti proizvod 60002PREDNJA + SLOBODNI HOD5,2:1GRAFITNOGrafit0,30 mm / 145 m382 g


MAŠINICA CARP EXPERT FEEDER NEO
ARNO INTRUDER FEEDER 6 000
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000
BENZAR FEEDER
BENZAR FEEDER
Nema povezanog teksta
Nema povezanih video snimaka