ŠTAP L&K SPIN ELITE
ŠTAP L&K SPIN ELITE

Efikasnost zamaranja
Efikasnost zamaranja

Vođenje veštačkog mamca
Vođenje veštačkog mamca

Odnos kvalitet-cena
Odnos kvalitet-cena

Težina,udobnost
Težina,udobnost

Mogućnost opterećenja
Mogućnost opterećenja

Opis proizvoda


68. Varaličarski Karbonski varaličarski štapovi izrađeni od IM 10 karbona su među omiljenima kod ribolovaca.Prestiž u kvalitetu,i osetljiv vrh koji indukuje svaki pokret mamca i udarac ribe su osobine koje krase ovaj štap.Materijal koji brzo dobija na snazi omogućava uspešno zamaranje i na terenu gde ima prepreka i dosta vegetacije.
4. OSZTOTT NYÉL

 

Sve je više zastupljena proizvodnja štapova sa takozvanim podeljenim rukohvatom.Suština toga je da kombinacija plute i jakog duplona omogućava da štap lepo leži u ruci i ako ga uhvatite vlažnim i klizavim rukama,bilo da je reč o zabacivanju ili zamaranju.

A csavaros orsótartó sallangmentes, egyszerű működésénél fogva az egyik legkedveltebb orsótartó típus. Külleme természetesen folyamatosan változik. Erre a botra elegáns, kecses vonalvezetésű változata került.

 

Vođice napravljene od silicijum-karbida takozvane SIC zbog svoje male težine i otpornosti na habanje se često koriste od strane proizvođača.Zbog svojih odličnih fizičkih performansi se mogu slobodno koristiti i za pecanje upredenim najlonom.


Šifra DUŽINA BROJ DELOVA TEŽINA BACANJA AKCIJA TRANSPORTNA DUŽINA TEŽINA
13133-272 ŠTAP L&K SPIN BLADE 10-30G 2,70M ELITE 2,70m210-30 gB141 cm186 g


ŠTAP BOKOR SPIN
ŠTAP WIZARD SPIN
ŠTAP WIZARD DROP SHOT
ŠTAP WIZARD CARBON SOLID SPIN
ŠTAP L&K PROGUIDE
ŠTAP WIZARD SAMURAI SPIN
Nema povezanog teksta
Nema povezanih video snimaka